Cutest
Photobucket
FATIN NABILA AZMAN


Dashboard Follow CBOX

Salam Ukhuwah Fillah

Friday, 5 December 2014 | 10:17

Bismillahirahmanirahim...
Ana assif jiddan kerana terpaksa buat blog baru. Blog lama ana ada beberapa masalah sikit. Kepada yang sudah mengenali ana ataupun tidak mengenali ana lagi, tak apa, nanti ana akan taaruf semula. 


Ismi : Fatin Nabila binti Azman
Umur : 17 tahun (2014)
Tinggal : Kuala Terengganu, Terengganu

Salam ukhuwah fillah semua. Moga perkenalan kita di sini kekal InsyaAllah.


New
Past
BLOG OWNER ★



Assalamualaikum. Ahlan wasahlan to blog FATIN NABILA AZMAN. Hope dapat ilmu sikit dari post saya. Syukran jazilan kerana sudi blogwalking blog saya ni. Kalau sudi follow lah sekali. Hee, TQ.

SEARCH? ★




STORY MORRY ★

Kalau nak baca entry yang terdahulu kala, klik post bawah sekali, n then dia akan keluar post lagi. Saya pun tak tahu kenapa jadi macam ni. Harap suka lah ngan blog saya ni yang tak de apa, hehe..


CREDIT ★

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5