Cutest
Photobucket
FATIN NABILA AZMAN


Dashboard Follow CBOX

Sorry Korang

Wednesday, 17 June 2015 | 06:45



Korang... Sorry korang.... Blog ni menyepi dah.. Hahaha, busy sikit sebab pergi settle yang TATIUC (Terengganu Advance Technical Institute).. Sabtu ni dah daftar dah T.T.. Tapi borang tak siap lagi. Hahaha, barang pun banyak lagi yang nak kena beli ni.. Adui.. Tu laa, dulu buat tak heran sangat. Dapat tawaran ni masa bulan 4 dah. Hahaha.... Erm, nak cakap apa lagi ek? Ni kot entri paling pendek yang Fatin tulis setakat ni. Hehehe.. Erm, selamat menyambut bulan Ramadhan al_Mubarak.. Jadikan Ramadhan tahun ini Ramadhan yang terbaik daripada sebelum-sebelum ini.. Jangan berhenti buat ibadat tau.. Rebutlah peluang yang ada ni.. Alhamdulillah, kita boleh jugak sambut bulan Ramadhan yang mulia ini.. Ingat, jangan buat perkara yang sia-sia tau.. Kalau sape yang buat , tu maknanya dia PENGGANTI SYAITAN!!! Hehe, tak marah.. Cuma pesan je.. Erm, apa lagi ea nak cakap? Huhuhu.. Doakan Fatin selamat kat TATIUC, semoga dipermudahkan segalanya.. Huhuhu..


New
Past
BLOG OWNER ★



Assalamualaikum. Ahlan wasahlan to blog FATIN NABILA AZMAN. Hope dapat ilmu sikit dari post saya. Syukran jazilan kerana sudi blogwalking blog saya ni. Kalau sudi follow lah sekali. Hee, TQ.

SEARCH? ★




STORY MORRY ★

Kalau nak baca entry yang terdahulu kala, klik post bawah sekali, n then dia akan keluar post lagi. Saya pun tak tahu kenapa jadi macam ni. Harap suka lah ngan blog saya ni yang tak de apa, hehe..

CREDIT ★

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5