Cutest
Photobucket
FATIN NABILA AZMAN


Dashboard Follow CBOX

TATIUC, here I come~

Sunday, 7 June 2015 | 18:52

Bismillahirrahmanirrahim...

Sedih rasa, excited pun ada, debar ada, semua ada, nak nangis rasa. Huhu.. Iv dah settle, Barang pun dah beli sikit tadi. Habis dalam RM 300 lebih. Fuhh.. Tapi persediaan diri ni tak ada. Uwaaaaa.. Rasa macam tak ready je nak masuk U. Rasa macam budak sekolah lagi. Atau ni memang semua orang akan rasa?



Semua dah kemas, baju je tak packing lagi. Uwaaaa, dah laa daftar 20/6/2015, hari ketiga puasa tu. Uwaaaa, first time ni berjauhan ngan family masa bulan Ramadhan. Allah. Semoga dipermudahkan segala urusan. Maybe lepas Fatin masuk nanti, tak leh fokus sangat dekat dunia blogging ni lagi. Kena fokus belajar, in shaa Allah, kalau Fatin cuti sem, Fatin akan update post. Doakan semoga dipermudahkan ye kawan-kawan. Sayang korang. Terima kasih kerana sudi follow blog saya, walaupun rama cakap dekat shoutbox tepi ni dah follow. Dah follow , tapi tengok dekat dashboard hanya 2 orang sahaja, sedih tau. Tak tahu macam mana nak buat gadget follower tu. Dah macam² blog dah Fatin tengok tutorial diorang. Tapi dekat Fatin tak kuar pulak kod yang diorang suruh cari tu. Huhuhu..

Sedih sebab terpaksa berpisah dengan family time bulan Ramadhan..
Sedih jugak sebab susah dah nak jumpa kawan-kawan. Diorang masuk form 6 je, setiap hari jumpa, hmmm.. Mungkin ada hikmah di sebalik semua ni..

Happy sebab tak sabar nak masuk. Hahahq, bukan apa, sebab tak sabar nak dapat kawan baru, nak belajar benda baru, nak semua baru.. Hehehe..

Debar sebab Fatin sorang je masuk TATIUC, pada awalnya, pastu baru-baru ni kawan sekelas Fatin dulu cakap. Dia pun masuk situ. Kelas Fatin empat orang laa masuk situ. Hahaha, tapi yang tak bestnya, semua laki. Uwaaaaa, doakan Fatin berjaya tau. Fatin ambik kos Diploma Seni Reka Grafik & Media Kreatif, hahaha, teruk betul. Nak amik kos grafik, tapi tak kreatif langsung, lukis bulat pun berapa jam nak ke jadi bulat tu. Hahaha


New
Past
BLOG OWNER ★



Assalamualaikum. Ahlan wasahlan to blog FATIN NABILA AZMAN. Hope dapat ilmu sikit dari post saya. Syukran jazilan kerana sudi blogwalking blog saya ni. Kalau sudi follow lah sekali. Hee, TQ.

SEARCH? ★




STORY MORRY ★

Kalau nak baca entry yang terdahulu kala, klik post bawah sekali, n then dia akan keluar post lagi. Saya pun tak tahu kenapa jadi macam ni. Harap suka lah ngan blog saya ni yang tak de apa, hehe..

CREDIT ★

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5